Movies

1220
Anugerah Nasyid 2017
0
Anugerah Nasyid 2017
Anugerah Nasyid 2017 (AN17) memperlihatkan kemenangan berganda buat Fadzli Fareast menerusi lagu Syahadah.. Lebih manis, Fadzli turut menggondol Anugerah Persembahan Terbaik dan Vokal Terbaik serta Anugerah Artis Solo Pilihan.
0 /0
Datin Glam (2018)
0
Datin Glam (2018)
Kisah Nona yang ke Kuala Lumpur untuk menjaga sepupunya, Datin Ros yang sedang sakit tenat. Datin Ros berhajat untuk suaminya Datuk Kamal mengahwini Nona sekiranya dia tidak ada lagi. Tidak lama selepas itu, Datin Ros meninggal dunia.
0 /0
Jumanji: Welcome to the Jungle (2017) Full Movie
0
Jumanji: Welcome to the Jungle (2017) Full Movie
The tables are turned as four teenagers are sucked into Jumanji's world - pitted against rhinos, black mambas and an endless variety of jungle traps and puzzles. To survive, they'll play as characters from the game.
0 /0
Kitab Sijjin (2018)
0
Kitab Sijjin (2018)
Kisah Adi merupakan seorang anak yang taat dan soleh, namun segala-galanya berubah selepas orang tuanya meninggal dunia dan dia mula menyalahkan takdir dan menjadi samseng.
0 /0
Surga Yang Tak Dirindukan 2
0
Surga Yang Tak Dirindukan 2
Suatu hari, Arini memenuhi undangan untuk mempromosikan bukunya di Budapest, Hongaria. Ia pergi ke sana bersama sang putri tercinta. Dan kuasa Tuhan kembali berbicara. Secara tak sengaja Arini bertemu kembali dengan Meirose dan putranya, Akbar (Keefe Bazly).
0 /0
Parut Sarajevo
0
Parut Sarajevo
Diinspirasikan dari tragedi Perang Etnik di Bosnia pada tahun 90-an. Kisah Maryam salah seorang dari ribuan mangsa rogol sistematik semasa perang dan dia melahirkan seorang anak bernama Naida.
0 /0
Walimatulurus Izara dan Adib
5
Walimatulurus Izara dan Adib
Aktres jelita Izara Aishah, 25, sah bergelar isteri Muhammad Adib Khalid, 27, dengan sekali lafaz tepat jam 9 malam tadi, hari ini. Pasangan itu dinikahkan Pendaftar Perkahwinan, Perceraian dan Rujuk Orang Islam Negeri Selangor, Mohd Jazlan Ali. Pada majlis berlangsung di Damansara, Izara menerima mas kahwin RM700 serta lima dulang hantaran, dibalas tujuh dulang. Wang hantaran pula dirahsiakan.
5 /1
100 Plus Aktifkan Malaysiaku
0
100 Plus Aktifkan Malaysiaku
Detik yang dinanti-nantikan telah pun tiba! Ayuh bersama-sama kekal segar, hidrat semula dan bertenaga dengan kami di Finale Hari 100PLUS Aktifkan Malaysiaku! Jom beramai-ramai alami adrenalin untuk pengalaman baru yang mengaktifkan potensimu pada hari penuh debaran dan cabaran ini di KL Sports City, Bukit Jalil!
0 /0
Gadis Kosmos
0
Gadis Kosmos
Trilogi Kekasih Elektrik dan Aku, Mawar & Makhluk Asing di mana Bart dan Amri kini di fasa perpisahan dengan pasangan mereka. Fenomena aneh berlaku di mana seorang wanita cantik muncul mengisi hati mereka.
0 /0

Version 1.3.1