Telemovie

Datin Glam (2018)
0
Datin Glam (2018)
Kisah Nona yang ke Kuala Lumpur untuk menjaga sepupunya, Datin Ros yang sedang sakit tenat. Datin Ros berhajat untuk suaminya Datuk Kamal mengahwini Nona sekiranya dia tidak ada lagi. Tidak lama selepas itu, Datin Ros meninggal dunia.
0 /0
Kitab Sijjin (2018)
0
Kitab Sijjin (2018)
Kisah Adi merupakan seorang anak yang taat dan soleh, namun segala-galanya berubah selepas orang tuanya meninggal dunia dan dia mula menyalahkan takdir dan menjadi samseng.
0 /0
Parut Sarajevo
0
Parut Sarajevo
Diinspirasikan dari tragedi Perang Etnik di Bosnia pada tahun 90-an. Kisah Maryam salah seorang dari ribuan mangsa rogol sistematik semasa perang dan dia melahirkan seorang anak bernama Naida.
0 /0
Gadis Kosmos
0
Gadis Kosmos
Trilogi Kekasih Elektrik dan Aku, Mawar & Makhluk Asing di mana Bart dan Amri kini di fasa perpisahan dengan pasangan mereka. Fenomena aneh berlaku di mana seorang wanita cantik muncul mengisi hati mereka.
0 /0
Baby Bro
9.5

Baby Bro

2017
Baby Bro
Mengisahkan tentang kehidupan seharian dua orang pemuda, Joe (Shaheizy Sam) & Sham (Zizan Razak), yang mencari rezeki dengan cara tersendiri di kota Kuala Lumpur. Kehidupan mereka berubah serta-merta dengan kehadiran seorang bayi yang tidak diketahui dari mana asalnya.
9.5 /2
Gugurl Propa
0
Gugurl Propa
Cerita ini mengisahkan tentang kehidupan 3 orang gadia, SHEILA, MELDA dan SOFIE yang didatangi dengan orang baru dalam kelompok mereka, SALMAH. Mereka berempat sebenarnya adalah gadis yang suka bergosip dan tidak boleh lihat apa yang lebih pada orang lain
0 /0
Harmonika
0

Harmonika

2017
Harmonika
Filem seram arahan Raja Mukhriz ini dibintangi oleh Elizad Sharifuddin dan Ahya Rosli yang berlakon sebagai sepasang suami isteri yang mempunyai dua orang anak. Kedua-dua orang anak mereka itu sering bermain dan bercakap dengan makhluk ghaib.
0 /0
Menyusur Erti Rindu
0
Menyusur Erti Rindu
Dain dan Dalila menjadi anak yatim selepas ayah mereka meninggal dalam kemalangan jalan raya. Ekoran kejadian itu, Ibu mereka Aisyah, lumpuh dan ditahan di wad psikatri kerana mengalami masalah kemurungan
0 /0
Sekolah Api
0
Sekolah Api
Api, gangster yang meningkat naik cuba memenuhi amanat arwah neneknya untuk menghabiskan SPM. Dia jatuh cinta dengan guru Bahasa Inggeris dan sanggup melakukan apa saja untuk memenangi hati guru tersebut.
0 /0
Fatonah Azli
10
Fatonah Azli
Azali akhirnya pulang ke kampung halamannya setelah meninggalkan tempat itu selama tujuh tahun. Dia terkejut apabila mendapat tahu bahawa ayahnya, Pak Tam, baru sahaja bernikah dengan seorang gadis terencat akal bernama Tonah, yang jauh lebih muda darinya
10 /1

Version 1.3.1