Telemovie

Homestay Maya (2018)
0
Homestay Maya (2018)
Kisah 5 orang rakan yang dalam perjalanan untuk pergi bercuti, mereka singgah disuatu pit-stop dan bertemu rakan. Rakan mereka menasihati agar tidak melalui suatu jalan usang dihadapan, namun diendahkan. Pelakon: Mizy Radzuan, Faizul Yusof, Khairil Qayyum, Reza ...
0 /0
Studio Awie (2018)
0
Studio Awie (2018)
Awie ialah seorang yang kedekut dan pentingkan diri sendiri. Dek kerana bercita-cita untuk memiliki sebuah motor besar, lantas beliau membuat kerja sambilan sebagai cikgu vokal.
0 /0
Pok Ya Cong Codei (2018)
10
Pok Ya Cong Codei (2018)
Pak Ya merupakan seorang samseng gedebe di Kelantan. Dia mendapat tugasan untuk mencari anak seorang peniaga yang diculik di Kuala Lumpur.
10 /1
Jodoh Tak Salah Alamat (2018)
0
Jodoh Tak Salah Alamat (2018)
Luqman pernah mengenali Diana ketika Diana melanggar keretanya dahulu. Tidak disangka Luqman, Diana yang berpenampilan seksi itulah bakal menjadi jodohnya.
0 /0
Datin Glam (2018)
0
Datin Glam (2018)
Kisah Nona yang ke Kuala Lumpur untuk menjaga sepupunya, Datin Ros yang sedang sakit tenat. Datin Ros berhajat untuk suaminya Datuk Kamal mengahwini Nona sekiranya dia tidak ada lagi. Tidak lama selepas itu, Datin Ros meninggal dunia.
0 /0
Kitab Sijjin (2018)
0
Kitab Sijjin (2018)
Kisah Adi merupakan seorang anak yang taat dan soleh, namun segala-galanya berubah selepas orang tuanya meninggal dunia dan dia mula menyalahkan takdir dan menjadi samseng.
0 /0
Parut Sarajevo
0
Parut Sarajevo
Diinspirasikan dari tragedi Perang Etnik di Bosnia pada tahun 90-an. Kisah Maryam salah seorang dari ribuan mangsa rogol sistematik semasa perang dan dia melahirkan seorang anak bernama Naida.
0 /0
Gadis Kosmos
0
Gadis Kosmos
Trilogi Kekasih Elektrik dan Aku, Mawar & Makhluk Asing di mana Bart dan Amri kini di fasa perpisahan dengan pasangan mereka. Fenomena aneh berlaku di mana seorang wanita cantik muncul mengisi hati mereka.
0 /0
Baby Bro
9.5

Baby Bro

2017
Baby Bro
Mengisahkan tentang kehidupan seharian dua orang pemuda, Joe (Shaheizy Sam) & Sham (Zizan Razak), yang mencari rezeki dengan cara tersendiri di kota Kuala Lumpur. Kehidupan mereka berubah serta-merta dengan kehadiran seorang bayi yang tidak diketahui dari mana asalnya.
9.5 /2
Gugurl Propa
0
Gugurl Propa
Cerita ini mengisahkan tentang kehidupan 3 orang gadia, SHEILA, MELDA dan SOFIE yang didatangi dengan orang baru dalam kelompok mereka, SALMAH. Mereka berempat sebenarnya adalah gadis yang suka bergosip dan tidak boleh lihat apa yang lebih pada orang lain
0 /0

Version 1.3.1